ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕ

ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Αναπτυξιακός Νόμος

 

 

Η ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕ δημιουργήθηκε το Νοέμβρη του 2001

Δημιουργήθηκε από έμπειρα στελέχη στο χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων και των μηχανικών. Στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις και θέληση ουσιαστικής συμμετοχής στην ανάπτυξη

Οραμα και Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας η Παροχή Υπηρεσιών Μέγιστης Προστιθέμενης Αξίας και Ποιότητας και Όραμα μας «κανείς πελάτης μας δεν θα νιώσει ότι έστω και ένα ευρώ της αμοιβής μας δεν το αξίζαμε»

Προσφέρουμε

Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ είναι ολοκληρωμένες, δηλαδή,  αντιμετωπίζουν σφαιρικά το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και δεν ντρεπόμαστε να προτείνουμε τη χρησιμοποίηση άλλων συμβούλων όταν αντιμετώπίζουν προβλήματα που εμείς δεν μπορούμε ή αν αυτο θα δώσει καλύτερη λύση στην επιχείρηση.

Πιστεύουμε ότι

Καλύτερα Πρόληψη παρά Θεραπεία

Σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων είναι βέλτιστη όσο πιό γρήγορα συμβεί. Ιδανικό για μιά επιχείρηση είναι να προλαβαίνει τα προβλήματα πριν αυτά να απαιτούν πολυδάπανες λύσεις


Προσφέρουμε

Υπηρεσίες Μέγιστης Προστιθέμενης Αξίας και Ποιότητας

Η σχέση μας με τους πελάτες μας δεν τελειώνει ποτέ. Οι επιχειρήσεις-πελάτες μας είναι οι συνεργάτες μας στην παροχή υπηρεσιών που αξίζουν τη δαπάνη χρόνου και χρήματος.

Λειτουργούμε με

Τιμολόγηση Εμπιστοσύνης– Χρονοχρέωση

Οι προσφορές μας είναι αναλυτικότατες και δεν πληρωνόμαστε ποτέ για την παροχή της ίδιας υπηρεσίας δυό φορές.

Δεν ακολουθούμε «τιμολόγια» της αγοράς αλλά εκτιμούμε τη χρονοδαπάνη που απαιτεί  η λύση των προβλημάτων σας. Δίνουμε αναλυτική κατάσταση των χρονοχρεώσεων (ανά στέλεχος και δραστηριότητα) και των εξόδων.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ | ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ©ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙΑθ.Διάκου 12, 15235 Βριλήσσια, τηλ.2108104670 fax 2108104676